aasland
Energiminister Terje Aasland. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Terje Aasland vil behandle saken på ordinær måte hvis Statnett søker om reinvestering i Skagerak 1 og 2.

«Hva er egentlig regjeringens politikk for utvekslingskabler med andre land, og vurderer regjeringen i tråd med finansminister Vedums uttalelser å stoppe en fornyelse av de to utvekslingskablene med Danmark», spør Venstres Ola Elvestuen i et skriftlig spørsmål til energiminister Terje Aasland (Ap). Elvestuen viser til at teknisk levetid for to...
Artikkelen er 195 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.