kvernland
Konsernsjef i Tensio Trygve Kvernland holdt møte på Hell i Trøndelag mandag. Foto: Mona Kvåle

Tensio inviterer til samarbeid for å forhindre framtidig strømmangel i Trøndelag og resten av Norge.

  • Mona Kvåle

Hell: Fortsatt er det ingen kraftkrise i Trøndelag, men det kan det bli i nær framtid hvis bransjen ikke tar grep. Dette er årsaken til at nettselskapet Tensio inviterte til oppstartsmøte for bedre lokal og regional energikoordinering i regionen. – Vi har ikke muligheten til å løse de utfordringene vi...
Artikkelen er 503 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.