elvia direktører
Bjørge Røsæg og Linn Zachariassen. Foto: Elvia

Linn Zachariassen blir ny strategidirektør, Bjørge Røsæg blir ny utviklingsdirektør.

Nettselskapet Elvia gjør endringer i ledergruppen, og har ansatt to direktører som skal lede de nyetablerte enhetene Strategi og Utvikling.

– Ved å etablere Strategi som et eget område i Elvias ledelse, skal vi oppnå bedre evne og mer kapasitet til strategisk arbeid internt og eksternt. Det nye området Utvikling skal styrke evnen vår til å utvikle oss og måten vi løser oppgavene våre på, i tråd med strategien og forretningens behov, sier administrerende direktør i Elvia, Anne Sagstuen Nysæther, i en pressemelding.

Den nye utviklingsdirektøren Bjørge Røsæg kommer fra stillingen som selvstendig konsulent hos Telia, der han har hatt programansvar for innføring av deres utviklingsmodell og leveranseportefølje. Han er utdannet master i kommunikasjonsteknologi fra NTNU, og har lang erfaring som personalleder.  Han startet i Elvia 1. november.

Den nye strategidirektøren Linn Zachariassen kommer fra stillingen som strategidirektør i OBOS. Hun er utdannet master i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU, og har 15 års erfaring fra strategisk og operasjonelt strategiarbeid, inkludert forretningsutvikling. Hun starter i Elvia 13. november.