kristiansand
Kristiansand om kvelden. Arkivfoto: Kjell Inge Søreide/Agder Energi

Mener aggregerte data om strømforbruk på enkeltmålepunkt, aggregert på månedsnivå og årsnivå, bør gjøres lettere tilgjengelig for tjenesteleverandører.

I arbeid med energieffektivisering i bygg er data om målt strømforbruk et viktig faktagrunnlag, understreker Elhub i en høringsuttalelse til Olje- og energidepartementet i forbindelse med forslag til endringer i energimerkeforskriften. Men Elhub, Norges nasjonale database for strømdata, har ikke anledning til å dele data om strømforbruk på målepunktnivå med...
Artikkelen er 399 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.