elvestuen
Venstres Ola Elvestuen er åpen for å svekke leveringspåliteligheten noe for å få flere kunder på nett. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Venstre vil drifte nettet med høyere risiko, men RME mener Kilt vil hjelpe netteierne å ta beslutninger om hvorvidt risikoen for avbrudd bør økes.

På Fornybar Norges nettkonferanse i Ålesund i forrige uke tok Venstres Ola Elvestuen til orde for å tillate noen flere strømbrudd for å gjøre det lettere å koble flere kunder til nettet. – Siden vi nå skal bygge ut så mye, bør vi ta litt større risiko, utdyper han overfor...
Artikkelen er 377 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.