flatjord
Knut Arild Flatjord, ny konsernsjef i Sogn og Fjordane Energi (SFE). Foto: SFE

Knut Arild Flatjord blir Sogn og Fjordane Energi (SFE) sin nye konsernsjef når Johannes Rauboti til neste år går av med pensjon.

I starten av oktober meddelte noverande konsernsjef i SFE, Johannes Rauboti, at han ønskjer å gå av med pensjon. Konsernstyret i SFE har gjennom hausten søkt etter ny toppsjef for selskapet, og det var til slutt den interne kandidaten Knut Arild Flatjord som nådde heilt fram. 43-åringen er utdanna automasjonsingeniør...
Artikkelen er 229 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.