Montører fra Linea i arbeid på nettet. Nettleien bidrar til å opprettholde en effektiv og sikker drift av strømnettet, men nettselskapet mener likevel at det er forsvarlig å senke tariffen. Foto: Linea/Kenneth Myrnes

Linea velger å gå mot strømmen, og fra årsskiftet setter selskapet ned nettleien for sine kunder på Helgeland.

Torsdag ble det kjent at Lede setter opp nettleia med ca. 20 prosent. Linea går motsatt vei. «Det ekstremt kalde været i oktober og november har ført til en betydelig økning i strømforbruket blant kundene på Helgeland, og langt mer enn prognosen til Linea hadde lagt til grunn for årets...
Artikkelen er 221 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.