mast finse
Foto: Henrik Glette/Statnett

Statnetts flaskehalsinntekter mellom prisområdene internt i Norge ble i november minus 0,8 millioner euro, og inntektene fra kablene stupte.

Fra januar til og med oktober i år fikk Statnett 340,9 millioner euro, altså nærmere fire milliarder kroner, i flaskehalsinntekter på overføring mellom prisområdene internt i Norge. Inntektene kommer av at strømmen flyter fra et lavprisområde til et høyprisområde. I november ble imidlertid tallet på interne flaskehalsinntekter i Norge negativt....
Artikkelen er 363 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.