roar amundsveen
Seksjonssjef i Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE, Roar Amundsveen. Foto: Catchlight/NVE

RME nærmer seg løsning på beregning av effektkostnad, og ønsker dialog med nettselskaper for å få tilgang til data.

I flere år har NVE arbeidet med å utvikle oppgavevariabler for å måle nettselskapenes effektivitet ved hjelp av såkalt effektdistanse. Effektdistanse måler oppgaven med å levere en viss mengde effekt ut til kunden, over en viss distanse, slik Energiteknikk har omtalt i flere artikler. Nærmer seg løsning På Fornybar Norges...
Artikkelen er 244 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.