vestre korridor
Montering av master i Statnetts Vestre korridor-prosjekt. Arkivfoto: Statnett

Statnett ønsker å jobbe mer med såkalte åpne spesifikasjoner for å utnytte kompetansen i leverandørmarkedet bedre, men selve kravene vil ikke senkes.

De neste ti årene skal Statnett investere 100-150 milliarder kroner i nett og digitalisering. For å øke gjennomføringsevnen kjøper Statnett flere byggherretjenester og flere prosjekteringstjenester i tidlig fase. Statnett vil forenkle kravstillingen sin for å gi leverandørene større forutsigbarhet og gjøre det enklere å levere, går det fram i selskapets...
Artikkelen er 790 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.