Skatteetaten avviser at de har planer om å skattelegge inntekter fra private solcelleanlegg. Foto:Lyse

Skatteetaten aviser at de planlegger å skattlegge alle med solceller som næringsdrivende, slik Klassekampen meldte torsdag..

  Klassekampen skrev torsdag at Skatteetaten planleger å skattlegge eiere av solcelleanlegg som næringsdrivende. Dette har skapt betydelig motstand. – Strøm som produseres og brukes fortløpende av eieren, er ikke skattepliktig, presiserer Lene M. Ringså, seksjonssjef i Skatteetaten. "Når det i diskusjonen de siste dagene fremstår som om at all...
Artikkelen er 311 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.