aus
Her hadde i hvert fall NTE Enterprise full kontroll da de gjennomførte arbeid under spenning (AUS) i 2013. Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

25 prosent av disse var lærlinger.

125 elektrofagfolk ble skadd i 2022. Det er færre enn året før, da 140 ble skadd, men høyere enn de forutgående fire årene, går det fram i siste utgave av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskaps magasin Elsikkerhet (se tabell). 31 av de skadde var lærlinger, noe som utgjør 25 prosent,...
Artikkelen er 358 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.