ingunn
Ekstremværet “Ingunn” gir ekstremt kraftige vindkast i deler av Trøndelag og Nordland. Illustrasjon: Meteorologisk institutt

Nord-Norges største nettselskap Arva har tredoblet bemanningen i Bodø. Tensio frykter langvarige feil.

  • Mona Kvåle

Det er ventet at ekstremværet «Ingunn» vil gi ekstremt kraftige vindkast i deler av Trøndelag og Nordland. – Vi har satt beredskap og gjort tiltak for å møte Ingunn. Vi har fått inn ekstra montører og hentet inn nødvendig fagkompetanse. Noen montører har blitt sendt hjem slik at de kan være...
Artikkelen er 480 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.