Ådland
Per-Atle Ådland i Bergen Spesial Transport er ikke fornøyd med regelverket for transport av vindmølledeler. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Transportører av vindturbiner og transformatorer må forholde seg til et særnorsk regelverk utgått på dato.

De som bygger ut vindparker i Norge, har langt større problemer enn i andre europeiske land med å få godkjent transport av tunge deler. Det ble svært tydelig på et seminar i regi av Fornybar Norge i Oslo torsdag. Per-Atle Ådland i Bergen Spesial Transport AS jobber mye med transport...
Artikkelen er 1541 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.