aasland
Energiminister Terje Aasland (Ap). Foto: Bernt Sønvisen

Energiminister Terje Aasland griper ikke inn for å sikre streikerett i Statnett.

Som Energiteknikk skrev forrige fredag, advarer NTL Statnett om at overgangen fra Statnett SF fra Spekter til Fornybar Norge gjør at de ansatte i Statnett mister streikeretten og muligheten for bistand under lokale lønnsforhandlinger. NTL kom med knallhard kritikk av overgangen til Fornybar Norge, og avviste Statnett-ledelsens påstand om at...
Artikkelen er 322 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.