statnett
Statnetts hovedkontor i Nydalen i Oslo. Foto: Olav Helland/Wikimedia Commons

Å miste streikeretten og muligheten til bistand under lokale lønnsforhandlinger er en forringelse av lønns- og arbeidsvilkår for alle ansatte i Statnett, advarer NTL.

Fra årsskiftet meldte Statnett seg ut av arbeidsgiverforeningen Spekter og inn i NHO og Fornybar Norge, noe som førte til protester fra flere hold, blant annet knyttet til nøytralitet. Nå viser det seg at det også internt i Statnett er kritiske stemmer mot endringen. I et brev til Statnett SF,...
Artikkelen er 639 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.