mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Reindrifts-advokat på Skaidi-Hammerfest-prosjektet nektet å gi fra seg uferdig protokoll for å få betalt, og mener tilliten i konsultasjonene settes på spill.

Stemningen i konsultasjonene mellom reindriften og Olje- og energidepartementet om Statnetts planlagte 420 kV-ledningen mellom Skaidi og Hammerfest ser ikke ut til å ha vært den beste. Advokat Anja Jonassen i Brønner & CO bistår Skum-siida og reinbeitedistrikt 21 Gearretjárga, som er samiske rettighetshavere på strekningen, som skal kobles til...
Artikkelen er 1141 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.