løvås
Konserndirektør Gunnar G. Løvås i Statnett snakker på Pareto-konferansen i Oslo torsdag. Foto: Øyvind Zambrano Lie

- Det som hindrer utviklingen, er ikke nettilknytning, men det kommersielle.

På Pareto-konferansen i Oslo torsdag tok konserndirektør Gunnar G. Løvås i Statnett et oppgjør med bildet han mener er skapt av at det omtrent er umulig å få nettilknytning i Norge. - Vi har vært i stand til å si ja til 75 prosent av alle forespørslene om nett vi...
Artikkelen er 372 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.