havvind
Illustrasjonsfoto: Statkraft

Kineserne drar fra i offshore vind-kappløpet.

  • Mona Kvåle

2023 har vært et humpete år for vindkraften, var konklusjonen da årets EERA Deep Wind konferanse åpnet i Trondheim onsdag. – Det har vært stigende inflasjon. Prisene stiger og finansieringskostnadene har økt voldsomt på grunn av renteøkningene. Det har også vært flaskehalser i forsyningskjeden og råvaremarkedet, sier Trond Kvamsdal, professor...
Artikkelen er 605 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.