statnett hovedkontor
Statnetts hovedkontor i Nydalen i Oslo. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Statnett mener de ikke har brutt tilknytningsplikten.

Statnett har per 31. desember 2023 reservert kapasitet til nytt eller økt forbruk på ca. 7900 MW, skriver selskapet i et brev til Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE. Dette er nettotall, for all kapasitet reservert siden 2018 fratrukket all tilknyttet kapasitet siden 2018. Av de 7900 megawattene er ca....
Artikkelen er 579 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.