mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Vil ha tydeligere krav til nettselskapenes behandling av saker der kunder er misfornøyde med spenningskvaliteten.

Oppdatert med kommentar fra Energidepartementet. «RME mener det er behov for å endre leveringskvalitetsforskriften og mener at dette må gjøres i løpet av 2024», skriver Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE i et brev til Energidepartementet som Energiteknikk har sett. RME oppgir tre hovedgrunner til ønsket. Den ene er at...
Artikkelen er 451 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.