flytskjema vind
Slik ser NVE for seg at vindkraftkonsesjoner skal behandles, men advarer om at det kan komme enda flere piler. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Leverandør advarer om flipperspill mellom NVE og kommuner som skremmer livet av vindkraft-utbyggere.

Seksjonssjef Anne Johanne Kråkenes i Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) fortalte på et seminar i regi av Fornybar Norge i Oslo torsdag om det nye konsesjonssystemet for vindkraften, som nå ifølge Kråkenes «er i støpeskjeen». Som kjent har Stortinget vedtatt at NVE ikke kan gi vindkraftkonsesjoner før kommunen har avklart...
Artikkelen er 1269 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.