vedeler
Daglig leder Terje Vedeler i Småkraft AS fortalte om selskapets planer på Pareto-konferansen torsdag. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Skal bruke værdata-algoritmer til å forutsi og styre produksjonen og bestemme hvor det er lurt å kjøpe og bygge kraftverk.

For to år siden startet Småkraft AS arbeidet med å få industrialisert virksomheten ved å standardisere prosedyrer og å digitalisere operasjonene. – Hovedmålet med å gjøre dette, var å redusere risikoen ved operasjonene. Det vi også har sett, er at det har resultert i en mye mer effektiv drift. I...
Artikkelen er 476 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.