Straumsmo
Straumsmo kraftverk i Bardu i Troms. Foto: Statkraft

Skal øke effekten med 10 MW og få 11 GWh mer produksjon.

NVE har nylig ferdigbehandlet Statkrafts søknad om oppgradering av turbiner i Straumsmo kraftverk i Bardu kommune i Troms. «Samlet sett vurderer vi at den planlagte oppgradering av turbiner i Straumsmo kraftverk, ikke vil føre til nye ulemper eller skader for allmenne interesser av et slikt omfang at det utløser behov...
Artikkelen er 439 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.