statnett
Statnetts hovedkontor i Nydalen i Oslo. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Det stor flertallet av Statnetts ansatte har elkraftkompetanse.

Frps Marius Arion Nilsen sendte nylig et skriftlig spørsmål til energiminister Terje Aasland (Ap) der han spør hvor mange som er ansatt i Statnett og Statkraft de siste ti årene, og hvor mange av disse som har kommet med elkraftutdanning Han vil også vite det totale antallet ansatte og andelen...
Artikkelen er 167 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.