langeland
Direktør for drift og vedlikehold i Statnett, Tore Langeland. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Det kan spise levetid, men gjør at flere kan kobles på nettet.

Det blir stadig trangere i nettet, mens køen av kunder som vil koble seg på, vokser. Derfor leter Statnett etter måter å drifte nettet mer effektivt på. Bedre utnyttelse av transformatorene er ett av områdene Statnett arbeider med. – Transformatorer har en iboende overlastmulighet. Det er en mulighet som vi...
Artikkelen er 785 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.