hilde tonne
Statnetts konsernsjef Hilde Tonne. Foto: Øyvind Zambrano Lie

«Vi er usikre på hva NTL Statnett her sikter til, da vi ikke kan se at NTL har lokal streikerett», skriver Statnetts konsernsjef Hilde Tonne.

Etter Statnetts overgang fra Spekter til NHO og Fornybar Norge har NTL Statnett kommet med hard kritikk. Dialogen med de tillitsvalgte ble hevdet å ha vært dårlig, og resultatet ble ifølge NTL både at de mister streikerett i lokale forhandlinger og at lønns- og arbeidsvilkårene forringes. NTL er et fagforbund...
Artikkelen er 774 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.