Eskil Lunde Jensen i Akershus Energi og Trond Skaufel i Nordic Booster ser fram til å samarbeide. Foto Akershus Energi

De to selskapene vil sammen utvikle batteri- og energiløsninger.

Målet er å utvikle nye, fleksible løsninger som vil bli viktig i framtidens energisystem, skriver Akershus Energi i en pressemelding. – Dette gir oss flere spennende muligheter framover og blir et viktig ledd for å nå vårt mål om å etablere nye, lokale og fleksible energiløsninger. Det er et stort...
Artikkelen er 239 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.