Daglig leder i Distriktsenergi, Knut Lockert. Foto: Distriktsenergi

Det bør bli unntak ved force majeure, ekstremvær, for planlagt arbeid og når man hjelper naboen, mener Fornybar Norge og Distriktsenergi.

Etter år med erfaringer, ser vi at KILE-ordningen til tross for en god begrunnelse får noen underlige utslag og konsekvenser. Vi mener disse ikke dekkes av ordningens begrunnelse og formål og bør justeres deretter, skriver Fornybar Norge og Distriktsenergi i et felles brev til Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE....
Artikkelen er 852 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.