roar amundsveen
Seksjonssjef i Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE, Roar Amundsveen. Foto: Catchlight/NVE

RME forsvarer KILE-ordningen mot kritikken fra Distriktsenergi og Fornybar Norge.

«KILE-ordningen er verken antikvarisk eller utdatert. Tvert imot er den enda mer relevant i dag enn da den ble innført i 2001 fordi samfunnets avhengighet av strøm er enda større nå enn den var da», svarer seksjonssjef Roar Amundsveen i Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE på kritikken fra Distriktsenergi...
Artikkelen er 517 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.