line brudd skadd
Illustrasjonsfoto: Kenneth Myrnes/Linea

Torsdag ettermiddag var fortsatt over 2000 uten strøm i Trøndelag og Nord-Norge.

  • Mona Kvåle

– Vi våknet til 9000 strømløse kunder i vårt forsyninsområde. Dette har vi i løpet av formiddagen redusert til ca. 1700. Heldigvis har stormen løyet her i Trøndelag, og vi har derfor kunne fått ordna opp i mye i løpet av disse timene, forteller kommunikasjonssjef i Tensio Bengt Eidem til...
Artikkelen er 330 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.