Konsernsjef Christian Rybbing-Tønnensen under åpningen av vindparken Ventos de Santa Eugênia i Bahia i Brasil. (Foto: Statkraft)

Statkraft åpnet 6. februar sin største vindpark utenfor Europa, den 519 MW store vindparken Ventos de Santa Eugênia i Bahia, Brasil.

I løpet av året vil også 163 MW solkraft bygges ut i det samme området og gjøre anlegget til et av landets første hybridprosjekter som kombinerer vindkraft, solkraft og batterilagringsteknologi. - Utviklingen av vindkraftprosjektet Ventos de Santa Eugênia i Bahia markerer en milepæl for Statkraft i Brasil og viser vår...
Artikkelen er 458 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.