carsten stig jensen
Vi er et offentlig system med de regler og plikter og rettigheter som gjelder der. Vår rolle er å gjøre gode og balanserte avveininger i saker, sier NVEs sjef for vannkraftkonsesjoner, Carsten Stig Jensen. Foto: Øyvind Zambrano Lie

- Jeg tror nok ikke det er den måten norsk offentlig forvaltning funger, sier konsesjons-sjef i NVE Carsten Stig Jensen.

På Småkraftdagane i Bergen denne uken har det kommet hard kritikk mot tidsbruken i konsesjonsbehandlingen, både fra Lars Ove Skorpen i Pareto og Åslaug Haga i Fornybar Norge. Høyres Ove Trellevik var også kritisk til det han mente var manglende vilje og mot fra NVE til å svare på helt...
Artikkelen er 1078 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.