Hafslund Oslo Celsio AS, Norges største selskap innen fjernvarme og avfallsforbrenning, produserte i fjor nær to TWh. og gikk med milliontap. Foto: Hafslund Oslo Celsio

Hafslund Oslo Celsio AS hadde et driftsresultatet i fjor på minus 142 millioner kroner, selv om selskapet produserte nærmere to TWh fjernvarme, som er ny rekord.

–  Strømstøtten er den enkeltfaktoren som gir oss det største økonomiske tapet. Vi får ingen kompensasjon for tapt inntekt som følge av strømstøtten. Vi må selge fjernvarme til våre boligkunder med et pristak på 73 øre/kWh, samtidig som brenselskostnadene våre har økt kraftig, sier adm. direktør Knut Inderhaug i Hafslund Oslo Celsio...
Artikkelen er 416 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.