Statssekretær Elisabeth Sæther (t.h) i Energidepartementet på PTK, her sammen med stortingsrepresentant Mathilde Tybring-Gjedde, medlem av energi- og miljøkomiteen fra Høyre. Foto: Stein Arne Bakken

– Mitt budskap til dere er det samme som jeg kom med sist jeg var her i 2022: Sett i gang og bygg, vi trenger dere!

Statssekretær Elsabeth Sæther i Energidepartementet slo fast at søknader om utbygging av regulerbar vannkraft vil få høyeste prioritert, da hun tirsdag holdt sitt innlegg på den første dagen av Produksjonsteknisk Konferanse (PTK) på Gardermoen.   PTK teller denne gangen nærmere 700 deltakere. Det er ny rekord for denne årvisse konferansen,...
Artikkelen er 542 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.