skorpen
På Småkraftdagane kom Lars Ove Skorpen i Pareto med kreative innspill for å få ned NVEs konsesjonskø. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Paretos Lars Ove Skorpen foreslo både døgnåpen konsesjonshotline og bonus til NVE-sjefene for konsesjonstildeling for å få ned behandlingstidene.

På Småkraftdagane i Bergen mandag kom direktør for kraft og fornybar energi i Pareto, Lars Ove Skorpen, med hard kritikk av NVEs tidsbruk for å behandle kraftkonsesjoner. - Når jeg hører fra enkelte at storskala vanankraft tar ti år pluss, da blir man jo ganske redd. Småskala vannkraft skal visstnok...
Artikkelen er 703 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.