berget
Konsernsjef Alf Inge Berget i Ringerikskraft. Foto: Hafslund Eco

Til tross for et vått år, var produksjonen lavere enn vanlig grunnet feil på turbiner. Gode priser og lavere sikringssandel ga likevel et svært godt resultat.

Ringerikskraft fikk en omsetning på 1,2 milliarder kroner og et resultat etter skatt på 108 millioner kroner i fjor. – Dette er det beste resultatet i selskapets historie, og grepene vi har gjort de siste årene gir effekt, sier konsernsjef i Ringerikskraft, Alf Inge Berget, i en pressemelding. I 2023...
Artikkelen er 243 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.