nkt hydro
Hydros konserndirektør Eivind Kallevik signerer den nye avtalen med Will Hendrikx, driftsdirektør i NKT ved NKTs produksjonsanlegg på Asnaes i Danmark. Fra venstre: Martin Texel, Vice President, Head of Category Management Direct Materials hos NKT, Eivind Kallevik, Will Hendrikx og Hanne Simensen, Head of Commercial i Hydro Aluminium Metal. Foto: NKT

Skal bruke lavkarbonaluminium i kraftkabler.

Hydro og den nordiske kraftkabelleverandøren NKT har inngått et strategisk partnerskap for å videreutvikle løsninger for bruk av lavkarbonaluminium i kraftkabler. Frem mot 2030 vil Hydro og NKT samarbeide om å videreutvikle grønnere produkter og løsninger for trådkabler i aluminium. – Infrastrukturen i kraftindustrien har et betydelig potensial for økt...
Artikkelen er 250 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.