fjernvarmerør
Foto: Øyvind Zambrano Lie

Trondheim kommune, Tensio og Statkraft samarbeider om å synliggjøre kunnskapen om byens energisystemer i en energianalyse.

Energianalysen skal hjelpe med å bruke tilgjengelig energi på en smartere måte, skriver Statkraft i en melding. Analysen skal bli tilgjengelig for alle som vil bruke kunnskapen i sine prosjekter. Marianne Langedal leder prosjektet i Trondheim kommune. – Energianalysen skal bli et verktøy for å se hvordan enkeltprosjekter påvirker energisystemet...
Artikkelen er 272 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.