omexom
Foto: Omexom

Omexom overtar OneCo sin høyspent elektroaktivitet på Askøy, som spesialiserer seg på tjenester rettet mot Norgesnett.

Med denne utvidelsen kan Omexom tilby enda bredere og mer spesialiserte tjenester til sine kunder på Vestlandet, inkludert Norgesnett på Askøy, skriver Omexom i en pressemelding. - Vi er begeistret for å ønske OneCo sin aktivitet på Askøy velkommen inn i Omexom-familien. Denne overtakelsen er i tråd med vår strategi...
Artikkelen er 151 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.