Master Hallingdal
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Har mottatt rapport fra Thema Consulting om saken.

En ny rapport som Thema Consulting Group har laget på oppdrag av Regulerinigsmyndigheten for energi (RME) i NVE ser på hvordan effekt og kundenes forbruk kan tas inn i modellen for å beregne nettselskapenes inntekter. – Vi ønsker å ta effektdistanse inn i inntektsreguleringen, og se på hvordan effektdistanse kan...
Artikkelen er 532 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.