Småkraft AS skal øke produksjonen og inntektene fra sine over 200 småkraftverk. Foto: Småkraft AS

Småkraft AS har som mål å øke produksjonen med 5 prosent fra sine 222 kraftverk, blant annet ved oppgraderinger og mer automatisert drift.

Selskapet har i dag en samlet årsproduksjon på i overkant over 2000 GWh, slik at økningen vil kunne bli på rundt 100 GWh og utgjøre anslagvis 50 millioner kroner. – Det er flere muligheter for å kunne øke inntektene fra småkraftverk, både gjennom målrettete teknisk tiltak, men enda mer ved...
Artikkelen er 654 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.