solcelletak
Foto: Elena Elisseeva/Mostphotos

I 2023 har 11.830 strømkunder begynt å produsere egen strøm og blitt plusskunder. Det er den største økningen i antall plusskunder på ett år.

Det viser plusskundestatistikken fra Reguleringsmyndigheten for energi i NVE (RME). Størst økning var i 2. kvartal 2023. Da kom det i gjennomsnitt 1 483 nye plusskunder i måneden. Mot slutten av året avtok den store økningen, og i 4. kvartal kom det i gjennomsnitt 420 nye plusskunder hver måned, skriver...
Artikkelen er 169 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.