–Vi har levert varene, sier senterleder i HydroCen, Liv Randi Hultgreen, som nå venter spent på om Forskningsrådet vil si ja til en videreføring av viktig vannkraftforskning. Foto: Stein Arne Bakken

Helhetlig og flerfaglig forskning vil være stikkord for det nye FME-senteret RenewHydro.

– Det nye FME-senteret blir ikke noe kopi av HydroCen, som er inne i sitt siste år, sier senterleder Liv Randi Hultgreen til fagbladet Energiteknikk, som nå er ute med årets første utgave.  NTNU har søkt Forskningsrådet om å få videreføre vannkraftforskningen i et nytt senter, FME RenewHydro, fra 1....
Artikkelen er 728 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.