Lnett
Foto: Lnett AS

InfoTiles bruker KI for å finne vannlekkasjer. Nå skal teknologien utvikles til å bli beslutningsverktøy for utbygging av Lnetts strømnett.

InfoTiles er valgt som vinner og samarbeidspartner til StartOff-prosjektet som Lnett lyste ut før jul. Sammen skal selskapene utvikle et analyseverktøy som effektivt og raskt gir bedre beslutningsgrunnlag for utbygging av strømnettet. InfoTiles har utviklet en løsning der de bruker kunstig intelligens (KI) for å finne vannlekkasjer, forbedringer og styre...
Artikkelen er 355 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.