terje aasland
Energiminister Terje Aasland. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Energiministeren mener 7-10 måneder for å få tildelt saksbehandler hos NVE er lenge, men han tror han har løsningen på problemet.

Tidligere i uken skrev Energiteknikk at NVE kan ha en ventetid på opptil 7-10 måneder for å tildele saksbehandler til konsesjonssøknader for nettsaker. Overfor Energiteknikk kommenterer energiminister Terje Aasland (Ap) saken slik: - Det er lang tid, for det er mye utålmodighet rundt å bygge ut nettet raskere. Hurtigspor Aasland...
Artikkelen er 415 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.