Energiminister Terje Aasland på Fornybar Norges årskonferanse i Bodø. Foto: Øyvind Zambrano Lie
Energiminister Terje Aasland på Fornybar Norges årskonferanse i Bodø. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Men han tror Miljødirektoratet ville reagert om Vannkraftlaboratoriets potensial på 20.000 megawatt ny vannkraft ble realisert.

- Nå er tiden inne for å tenke gjennom om en har et prosjekt for effektoppgradering i vannkrafta, sa energiminister Terje Aasland på Fornybar Norges årskonferanse i Bodø torsdag. - Er det noe vi trenger nå i tida framover, er det framoverlente vannkraftprodusenter som har magasinert vann og som vil...
Artikkelen er 549 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.