norske skog skogn
Norske Skog Skogn. Foto: Norske Skog

Med 15 minutters avregning blir det umulig å tilfredsstille de nye kravene, skriver Norske Skog.

Statnett som systemansvarlig har sendt forslag til endring av vilkår for leverandører av balansetjenester. Formålet med de foreslåtte endringene er å legge til rette for innføring av automatisert balansering i desember 2024. For Norske Skog vil endringene i vilkårene i mFRR EAMs gjøre det vanskelig å delta i dette markedet....
Artikkelen er 301 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.