celsa mo i rana
Celsas stålverk i Mo i Rana. Foto: Mo Industripark

Hevder varselet «faller i kategorien for (ulovlig) forvaltningsrettslig vilkårlighet og faktisk umulighet».

I februar varslet Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE et nytt vedtak om at Celsa Armeringsstål AS er ansvarlig for å rette opp flimmerproblemene på Helgeland, at selskapet skal oversende plan for iverksetting av tiltak innen 1. juni i år, og at flimmerproblemet skal være utbedret innen mars 2025. Det...
Artikkelen er 1232 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.