eb
Daglig leder Nils Østnes i EB Elektro (t.v.) og leder i Metric Industrial, Stefan Ivarsson. Foto: Ronny Østnes

– I et marked hvor stadig flere prosjekter kombinerer flere teknologikategorier, ser vi stor verdi i å jobbe under samme tak som EB Elektro.

Metric Industrial fusjoneres inn i EB Elektro i andre halvår 2024, opplyser selskapene i en pressemelding. EB Elektro er en komplett leverandør innenfor transmisjons- og regionalnett med et omfattende produktspekter til lavspent, høyspent og bane, mens Metric er spesialist på fiber til telekomindustrien, automasjon og høyspentkabler. – Vi har komplementært...
Artikkelen er 263 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.